اعتماد نوشت:تورم سالانه گوشت قرمز و گوشت ماکیان ۱۱۶٫۳درصد و روغنها و چربیها ۲۰۲،۵درصد توسط مرکز آمار گزارش شده است. یا در گروه شیر، پنیر و تخممرغ تورم سالانه ۸۱درصدی رخ داده است. این اتفاق موجب شده تا تورم نقطه به نقطه خوراکیها در اردیبهشت ماله به بیش از ۷۶ درصد برسد که عدد بسیار بالایی محسوب میشود.
www.khabaronline.ir منبع خبر
همچنین ببینید
برنامه سال جاری احیای واحدهای راکد مشخص شد
طبق اعلام رئیس هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، برنامهریزی این سازمان …