دسته‌بندی نشده

تصاویر| برداشت چای بهاره در گیلان

[ad_1]

با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات استان گیلان آغاز شده است. فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.

آفتاب‌‌نیوز :

 گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.

 

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا