تعامل هریس با ایران بهتر از بایدن خواهد بود؟
[ad_1]
راستگرایان افراطی چپهای آمریکایی را متهم میکنند که سیاستهای ایران را در ایالات متحده پیگیری کردهاند، گروههای چپگرا رویکرد بهتری نسبت به خاورمیانه دارند و در پی مقابله با اسراییل هستند و مخالف سیاستهای این رژیم هستند.
راستگرایان افراطی چپهای آمریکایی را متهم میکنند که سیاستهای ایران را در ایالات متحده پیگیری کردهاند، گروههای چپگرا رویکرد بهتری نسبت به خاورمیانه دارند و در پی مقابله با اسراییل هستند و مخالف سیاستهای این رژیم هستند. البته آنها حمله حماس را محکوم میکنند، اما درگیر شدن آمریکا در خاورمیانه را بهضرر آمریکا دانسته و با آن مخالف هستند. یک کارشناس مسائل بینالملل معتقد است: گروههای چپگرا دید مثبتی به ایران دارند و مخالف نسلکشی در غزه هستند. برنیسندرز یکی از انهاست که با وجود اینکه یهودی است، اما با اسراییلیها مشکل دارد. آنها جمهوریاسلامی را به رسمیت شناخته و مخالف سیاستهای اسراییل هستند و نمیخواهند آمریکا در خاورمیانه در عراق و سوریه و یمن و… وارد جنگ شود.
راستگرایان افراطی چپهای آمریکایی را متهم میکنند که سیاستهای ایران را در ایالات متحده پیگیری کردهاند. آنها از کامالا هریس و تیم همراهش هم در این اتهامزنی نمیگذرند. با اسفندیار خدایی کارشناس مسائل بینالملل، در مورد رویکرد چپهای آمریکایی به مسائلی، چون ارتباط با ایران، مساله فلسطین و … پرداختیم: گروههای چپ در آمریکا خود را مشغول فلسطین میدانند. راستگرایان آنها را وابسته به ایران میدانند و بابت این موضوع به این گروهها حمله میکنند. رویکرد این گروهها به ایران چگونه است؟
قبل از هر چیز، درمورد جناحهای اصلی در آمریکا باید صحبت کنیم. هم دموکراتها و هم جمهوریخواهان جمهوریاسلامی را بهعنوان یک مانع میبینند. اما رویکرد متفاوتی دارد. رویکرد جمهوریخواهان و ترامپ این است که جمهوریاسلامی برداشته شود، اما دموکراتها مایلند تا جمهوری اسلامی جذب جامعه جهانی شود. برای جمهوریخواهان تحریم ابزار است و برای دموکراتها نقش دادن به ایران در مسائل بینالمللی از ماهیت ضد آمریکایی ایران بکاهند. در واقع هر دو بهدنبال تغییر ماهیت جمهوریاسلامی ایران هستند. به اعتقاد دموکراتها حضور جمهوریاسلامی باعث موازنه در منطقه میشود و حضورش در خاورمیانه ضروری است.