موسسات قرآنی با عشق و علاقه کار می کنند
[ad_1]
ایسنا/اصفهان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گلپایگان گفت: چند سال است که وزارت فرهنگ و ارشاد در حوزه عمرانی کمتر حمایت میکند اما امیدواریم در حوزه فرهنگی حمایتهای بودجهای خوبی را شاهد باشیم.
هادی بیاتی، در بازدید مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد از مهدهای قرآن شهرستان، اظهار کرد: ۴ موسسه فرهنگی قرآن و عترت با مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد یک موسسه روضه القرآن با مجوز از تبلیغات اسلامی و یک دارالقرآن زیر نظر آموزش و پرورش در سطح شهرستان گلپایگان مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: همه این موسسات در قالب «شورای توسعه فعالیت های قرآنی»که به تازگی در شهرستان دایر شده با جان و دل و عشق و علاقه فراوان فعالیت می کنند گرچه از حمایت خیران بهره مند هستند، اما جهادی در میدان حضور دارند و همچنان نیازمند حمایت های دولتی هستند.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گلپایگان، گفت: چند سال است که وزارت فرهنگ و ارشاد در حوزه عمرانی کمتر حمایت میکند اما امیدواریم در حوزه فرهنگی حمایتهای بودجهای خوبی را شاهد باشیم تا برنامههایی در شان شهرستان گلپایگان در زمینههای مختلف قرآنی برگزار شود.
خواهان توزیع عادلانه بودجه بین موسسات قرآنی هستیم
در ادامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان گلپایگان یکی از دلایل مشکلات معیشتی و اقتصادی را دور شدن از قرآن دانست و خاطرنشان کرد: بعد از برنامه تلویزیونی محفل که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه ۳ سیما پخش شد به دلیل تاثیرگذاری که در اقشار مختلف مردم داشت، خانوادههای گلپایگانی از ما خواستند برنامهای مانند محفل به صورت شهرستان در گلپایگان برگزار شود. پیگیر اجرای برنامهای مانند برنامه تلویزیونی «حسنیه معلی» در گلپایگان نیز هستیم.
وی افزود: موسسات، مهدهای قرآنی و نهاد های فرهنگی قرآنی در حال تلاش هستند اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم. اگر برای نسل جدید و اوقات فراغت آنها برنامه نداشته باشیم قطعا فرزندان ما به سراغ امور ناهنجار می روند و کار در این زمینه باید تخصصی باشد.
روح الله بیاتی زاده تصریح کرد: احساس کردیم اموری که در این حوزه در شهرستان انجام میشود «عکسی بگیریم و بفرستیم» و… فرمالیته است پس کمیته ها و کار گروهها را با فعالان قرآنی و مذهبی تشکیل دادیم، در کمیتهها کارها را تخصصی انجام دادیم، ویژگی خوب این کمیته این است که تمام فعالان قرآنی در آن حضور دارند، اما برای اجرای برنامهها نیازمند بودجه و خواهان توزیع عادلانه آن بین موسسههای قرآنی هستیم ضمن اینکه لازم است بودجهها به صورت نقد به دست موسسهها برسد.
همچنین در ادامه معاون آموزش و پرورش شهرستان گلپایگان تربیت قاری، مفسر و یا حافظ قرآن را یک کار تخصصی دانست و یادآورشد: آموزش و پرورش یک مرکز دارالقرآن دارد اما با کمبود نیرو و بودجه مواجه هستیم که برای رفع کمبود نیرو اگر بخواهیم بعد از ظهرها از ظرفیت معلمان استفاده کنیم باید حق الزحمه پرداخت کنیم که در اینجا مشکل کمبود اعتبارات ریالی خود را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری یک محفل انس با قرآن به صورت هفتگی یا ماهانه نیازمند بودجه است، هنوز نتوانستیم جوایز دانش آموزان در مسابقات قرآنی را تهیه کنیم و معتقدیم باید در سرفصلهای بودجه آموزش و پرورش، امور پرورشی در اولویت باشد.
انتهای پیام
[ad_2]