جامعه و فرهنگ

پسر جوان بعد از شکست عشقی، ۲۰ بار به زندان افتاد

[ad_1]

باند سه نفره سارقانی که با دعوای ساختگی اقدام به سرقت گوشی یا زورگیری می‌کردند، متلاشی شد.

به گزارش سایت جنایی، پرونده این مجرمان در شعبه اول دادسرای ویژه سرقت در حال رسیدگی است و بازپرس اکبری هدایت قضایی پرونده را بر عهده دارد.

اعضای این باند جرایم خود را از اوایل پاییز سال گذشته در سطح تهران شروع کردند و به خاطر اینکه هر سه متهم از کلاه نقابدار یا ماسک استفاده می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها با مشکل روبرو شده بود.

دو نفر از اعضای این باند سه نفره در آخرین سرقت به دام افتادند و پس از آن بود که نفر اصلی این گروه به رغم فرار از صحنه درگیری ساختگی شناسایی و دستگیر شد.

در تحقیقاتی که از پاییز سال ۱۴۰۱ در مورد جرایم این باند سه نفر شروع شد، مشخص شده بود که آن‌ها با ایجاد دعوای ساختگی بین اعضای باند یا شروع دعوای واقعی با رهگذران از همه جا بی‌خبر مقدمات ارتکاب جرایم خود را فراهم می‌کرده‌اند. بررسی صحنه‌های جر و بازبینی فیلم‌های به دست آمده از دوربین‌های مداربسته اولین سرنخ‌ها را در اختیار پلیس قرار داد. ا ظهارات برخی شاکیان نیز استفاده آن‌ها از قمه و سلاح سرد را فاش کرد.

در ادامه تحقیقات هم مشخص شد اعضای این باند به دو روش اقدام به سرقت گوشی می‌کرده‌اند. شیوه اول که شیوه معمول آن‌ها بود وقتی بود که دو نفر از اعضای باند با هم دعوا می‌کردند و مردم برای میانجیگری یا جدا کردن دورشان جمع می‌شدند، در این هنگام نفر سوم باند با حضور در جمعیت اقدام به شناسایی و جیب‌بری یا قاپیدن گوشی مالباخته می‌کرد. در شیوه دوم هم مانند شیوه اول عمل می‌کردند و بعد از شروع دعوا که افراد برای تماس با پلیس گوشی خود را از جیبشان خارج می‌کردند فرد مورد نظر را شناسایی و بعد از دعوا تعقیب می‌کردند و در فرصتی مناسب گوشی مورد نظر را می‌ربودند و فرار می‌کردند. همچنین در تحقیقاتی که انجام شد ماموران پی بردند معمولا دعوای ساختگی شروع سرقت این افراد بوده است، اما گاهی اعضای باند برای طبیعی‌تر بودن و احتمالا تسلط بیشتر بر افراد حاضر در صحنه به طور واقعی با عابری دعوا می‌کردند تا مقدمات اقدامات مجرمانه خود را فراهم کنند.

اعضای این باند زمانی دستگیر شدند که در آخرین سرقتشان که با دعوای ساختگی شروع شده بود و یکی از اعضای باند مشغول جیب‌بری بود فردی که خارج از ماجرا بود و از دور آن‌ها را دید متوجه نقشه مجرمانه آن‌ها شد و با کمک بقیه کسبه دو نفر از اعضای باند را دستگیر کرد. بعد از تحویل دو فرد بازداشت شده مدارک و شواهدی به دست آمد که نیت مجرمانه آن‌ها را ثابت می‌کرد؛ بنابراین افراد دستگیر شده چاره‌ای جز اعتراف ندیدند و سرکرده باند را لو دادند. دو متهم دستگیر شده همچنین گفتند: شب قبل از سرقت تعداد زیادی قرص می‌خوردیم تا حالمان بد شود و از دعوا نترسیم و حتی اگر کتک خوردیم به کارمان ادامه دهیم.

سرکرده ۴۵ ساله باند هم پس از دستگیری اعتراف کرد که سابقه‌دار است و در ۱۷ سال گذشته بیست بار به زندان رفته است. او گفت: تجربه‌ای از همه سرقت‌ها دارم، سرقت داخل خودرو، زورگیری، کیف قاپی و موبایل قاپی و… بعد هر بار که زندان رفتم نوع سرقتم را عوض کردم تا هم شگرد‌های جدید و بهتری را انجام دهم و هم شناسایی نشویم. این متهم گفت: در گذشته متاهل بودم، اما به خاطر جرایمی که انجام می‌دادم ازدواجم دوام نیاورد و همسرم از من جدا شد.

این متهم با سابقه در مورد دلیل شروع زندگی مجرمانه نیز گفت: قبلا و در زمان‌های خیلی دور دختری را دوست داشتم و با هم قرار ازدواج گذاشته بودیم، اما خانواده‌اش مخالفت کردند و به زو او را مجبور کردند با فرد دیگری ازدواج کند، به همین خاطر شب عروسی دختر مورد علاقه‌ام به عروسی رفتم و با داماد دعوا کردم و او را کتک زدم. دو سال زندان بودم و پس از دادن دیه آزاد شدم، اما از آنجا زندگی من عوض شد و خلافکار شدم. قبل از اینکه زندان بروم مغازه خوار و بار فروشی داشتم، در زندان قمار یاد گرفتم و بعد از آزادی از زندان هم قمار را ادامه دادم تا اینکه مغازه را سر قمار باختم، بعد معتاد به شیشه و هرویین شدم و خودم هم گاهی مواد می‌فروختم تا این زندگی‌ام به کل عوض شد و شیوه مجرمانه را انتخاب کردم. در ۱۷ سال بار به خاطر سرقت ۲۰ بار زندان رفتم و آخرین بار یکسال قبل آزاد شدم و دوباره شروع به سرقت کردم.

این متهم اعترافات همدستان خود در مورد مصرف قرص روانگردان را تایید کرد و گفت: گاهی حتی تا ۵۰ قرص هم مصرف می‌کردیم.

این مجرم همچنین در مورد یکی دیگر انواع جرایمی که در این باند مرتکب شده‌اند اعتراف کرد: بعد از اینکه گوشی را باز می‌کردیم چک می‌کردیم که در آن فیلم و عکس خانوادگی و خصوصی وجود دارد یا نه، اگر چیزی پیدا می‌کردیم با صاحب گوشی تماس می‌گرفتیم و تهدید می‌کردیم که اگر پول و دلار ندهد فیلم و عکس‌ها را پخش می‌کنیم. گاهی هم در چت‌ها می‌گشتیم و اگر دوست دختر و دوست پسری چیز خاصی گفته بودند یا عکسی برای هم فرستاده بودند آن را بهانه اخاذی دلاری و ریالی می‌کردیم، در این موارد معمولا با دختر تماس می‌گرفتیم که اگر پول ندهد فیلم و چت‌ها را برای خانوده‌اش می‌فرستیم. در زمان قرار هم به آن‌ها می‌گفتیم پول نقد را یکجایی بگذارند، بعد کشیک می‌دادیم و وقتی که می‌رفتند پول را بر می‌داشتیم، بعد هم تماس می‌گرفتیم که گوشی را فلان جا گذاشته‌ایم بروید بردارید.

با بدست آمدن این نتایج بازپرس شعبه اول سرقت متهمان را در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار داد تا تحقیقات کاملی در مورد چرایم آن‌ها و شناسایی شاکیان انجام شود.

[ad_2] fararu.com منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا