پیشنهاد «عجیب» رژیم صهیونیستی به مصر درباره نوار غزه
[ad_1]
مجله «اسرائیل دیفنس» که توسط ارتش رژیم صهیونیستی منتشر میشود در گزارشی درباره نوار غزه و دردسرهایی که برای تلآویو درست میکند، پیشنهاد واگذاری اداره این منطقه به مصر را داد.
به گزارش ایسنا، این مجله نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که راه حلهایی برای نوار غزه وجود دارد؛ اما همه آنها مشکل ساز هستند، رژیم صهیونیستی میخواهد حکومت حماس در نوار غزه را با یک حزب فلسطینی یا حزب عربی دیگری که به زعم آن «میانهروتر» است، مانند مصر جایگزین کند.
این مجله در ادامه نوشت، مصر برای این کار مناسب است زیرا با نوار غزه مرز دارد، در گذشته بر این منطقه حکومت کرده است، اکثر ساکنان آن مانند اکثر جمعیت مصر از اعراب سنی هستند و نظام مصر با سران سازمانها در نوار غزه روابط دارد.
«اسرائیل دیفنس» نوشت، با وجودی که مصر برای این کار مناسب است؛ اما با مشکلاتی به ویژه در زمینه اقتصادی مواجه است و اخیرا پس از جنگ روسیه و اوکراین وضعیت آن بدتر هم شده است، از طرفی با اینکه مصر بیش از ۱۰۰ میلیون جمعیت دارد؛ اما تعداد کمی از این جمعیت فقیر است و این کشور دنبال آن نیست که مسؤول بیش از دو میلیون فلسطینی ساکن نوار غزه باشد که اکثر آنها از فقر رنج میبرند و در منطقهای با زیرساختهای در حال فروپاشی زندگی میکنند که نیاز به سرمایهگذاریهای هنگفت دارد و مصر هم پول لازم برای آن را ندارد.
این مجله صهیونیستی نوشت، گزینههای دیگر واقعا وجود ندارند زیرا تشکیلات خودگردان فلسطین که به سختی در کرانه باختری سر میکند و شاید به دلیل مشکلات و عدم اطمینان از دوره پس از ریاست محمود عباس بر این تشکیلات، عمر کوتاهی داشته باشد بعد هم احتمال بسیار کمی وجود دارد که با وجود نزاع با حماس اداره نوار غزه را به دست بگیرد.
این مجله مدعی شد که قطعاً رژیم صهیونیستی نمیخواهد دوباره نوار غزه را تحت کنترل خود درآورد و هنوز هم تجربه قبلی بهای حکومت بر این «لانه زنبورها» را به خوبی به خاطر دارد. با وجود مشکلاتی که نوار غزه ایجاد میکند بهتر است از بیرون با آن برخورد کرد تا از درون.
این مجله نظامی رژیم صهیونیستی نوشت، به عنوان راه حل وسط بین راه حل رادیکال و اشغال نوار غزه و تداوم وضعیت موجود، میتوان یک عملیات نظامی نسبتاً کوتاه در سراسر نوار غزه با هدف از بین بردن زیرساختهای نظامی اجرا کرد؛ اما قیمت چنین عملیاتی میتواند بالا باشد، به ویژه اگر بیشتر از زمان برنامه ریزی شده ادامه یابد که مطمئناً این مساله ممکن است. همچنین مشخص است که زیرساختهای نظامی در نوار غزه، مانند موشک، به امدادرسانیهای غیرنظامی تکیه دارد. بنابراین، حتی اگر کارخانههای موشکسازی و انبارهای موشک از بین بروند، میتوان ذخایر آنها را دوباره پر کرد و این کار زمان بر است و ارزش نابودی صنعت موشکی را نخواهد داشت و انجام چنین عملیاتی در صورتی که مستلزم اقدام زمینی در داخل نوار غزه باشد، منطقی به نظر میرسد.
انتهای پیام
[ad_2]